Glada nyheter från 1C

God eftermiddag!

Jag ville bara meddela att i detta nu, sitter vår rektor Helena och filar på ett riktat brev till alla er vårdnadshavare i 1C. I brevet kommer ni att få ta del av den långsiktiga lösningen gällande vem som tar vikariatet för Annie. Brevet kommer att skickas ut imorgon, onsdag. Jag som vet brevets innehåll kan bara hälsa att det kommer att bli jättebra.

Nu när jag har er uppmärksamhet vill jag även passa på att berätta att veckans två första dagar har varit toppen. Barnen har förutom givit varandra god arbetsro också samarbetat med mig på ett fint sätt. De saknar sin Annie och ska nu försöka förstå och rätta sig efter att allt inte blir riktigt som förut. Jag måste säga att de har hanterat detta bra. De är så goa era barn!

Att arbetsron är bättre beror delvis på att guppen inte är komplett, på grund av förkylningssymptom, men jag är också övertygad om att klassens dagliga värdegrundsdiskussioner, som Annie startat upp och jobbat med, också har börjar ge resultat. Idag fick de tillexempel ta ställning till hur det känns när klasskamraten gör något annat när det är dags att städa.

Oavsett orsak ska vi nu rida på den här positiva vågen och “boosta” barnen så mycket vi bara kan. Nu berättar vi och visar hur stolta vi är över barnens fina samarbete. Tillsammans är vi bästa teamet!

Nu vill jag avsluta med att önskar er alla en fin eftermiddag/ kväll!

Bästa hälsningar, Theres Bern