Veckobrev v.15 Glad Påsk!

Spela upp inlägg
Fina påskkycklingar barnen gjort på bilden tillsammans med Gunilla. Några blev klara i torsdags och finns därför inte med här.

Vilket trevlig avslut på veckan vi fick denna skärtorsdag. Vi fick bland annat besök av en stor påskkyckling som busade runt på skolan. Det var mycket uppskattat av både vuxna och barn och det bjöds på härliga skratt. Vi har haft en tipspromenad med påsk-relaterade frågor, fikat och sett på film “Bibelns äventyr – Påsken”. https://www.youtube.com/results?search_query=bibelns+%C3%A4ventyr+p%C3%A5sken

Under veckan har fler och fler barn kommit tillbaka efter att ha varit förkylda. Sista dagen var nästan alla tillbaka. Det har blivit en hel del “göra klar/ komma ikapp”-pass samt repetera och befästa denna vecka och de har jobbat på bra.

Jag har i början av veckan skickat hem information om klassfotbollen och redan börjat få in anmälningar. Jag tar på mig att samla in dem. Det behövs nu bara en eller flera föräldrar som kan ta sig an ledarrollen. Vänlig hör av er så vet jag vem jag ska ge anmälningarna till sen.

Ha koll på bloggar och mejl där vi hela tiden jobbar för att hålla er uppdaterade med den senaste informationen. Om ni inte redan får notis när det dyker upp nytt på bloggen rekommenderar jag er att skaffa det.

Från vecka 15 måste vi vuxna på skolan använda visir – i de lägen där vi inte kan hålla 2 m avstånd till varandra eller måste vistas nära under längre tid än 15 minuter. Detta är i proaktivt syfte.

Nu hoppas jag att ni får ett härligt påsklov och att barnen kommer tillbaka utvilade och friska måndag vecka 15.