Veckobrev v. 20

Spela upp inlägg

Då har vi klarat av en vecka med distansundervisning och vi är så tacksamma för den tid ni vårdnadshavare har lagt ner för att detta skulle bli genomförbart. Vi hoppas att ni har känt att det har fungerat bra. Vi är så imponerade av barnens arbete och hur snabbt de har lärt sig teams. Vi tar tacksamt emot feedback från er vårdnadshavare.

Nästa vecka kommer vi i skolan att börja med en intensivläsningsperiod. 15 minuter om dagen avsätts till läsning. Hoppas att det även går bra med läsprojektet som pågår hemifrån där barnen ska läsa 10 minuter om dagen.

I matten kommer vi att fortsätta jobba med mönster och i svenska tränar vi på att skriva beskrivande texter. Vi fortsätter jobba med vårtecken och NTA i SO och NO.

På idrottslektionen på onsdag kommer skolloppet att genomföras. Eftersom barnen inte ska byta om är det bra om de redan från morgonen har på sig bra kläder att springa i utomhus.

Då mysdagen aldrig blev av i fredags tänkte vi i stället ha den kommande fredag 21/5. Det är helt okej att ta med snacks hemifrån (t.ex. chips, popcorn, festis, ej nötter eller godis). Jag bjuder på popcorn och saft.

Ha en fin helg!

Hanna och Annie