Nu har vi genomfört den sista vanliga skolveckan. Nästa vecka har vi flera schemabrytande aktiviteter inplanerade. Vi ska gå till Fiskartorpet tillsammans med 2A, titta på fotbollsmatchen mellan 6:orna och lärarna, städa ur bänkarna, baka och ha en mysdag med sommarfest.

Vid utflykten till Fiskartorpet så får barnen ta med sig en fikamatsäck. Eftersom det är läsårets sista utflykt har vi sagt att det är ok att ta med sig bulle/kaka i matsäcken. Ingen kolsyrad läsk, godis eller andra snacks är tillåtna.

På onsdagen städar vi ur bänkarna och korridoren. Då är det bra om barnen har med sig en kasse som de kan lägga sina saker i.

På torsdagen har vi en mysdag där vi firar att sommarlovet är här med film och gosedjursdisco. Barnen får ta med sig ett valfritt gosedjur till skolan.

Utflykt till Fiskartorpet 7/6
Tillsammans med 2A spenderar vi förmiddagen vid Fiskartorpet. Barnen får ta med sig en fikamatsäck. Lunch äter vi på skolan som vanligt.

Måndag: Lovdag.
Tisdag: Utflykt till Fiskartorpet tillsammans med 2A. Barnen får ta med sig en fikamatsäck 🎒
Onsdag:
Städdag 🧹 Ta med en kasse till skolan.
Torsdag: Sommarfest 🌸
Fredag: Skolavslutning