Veckobrev v. 23

Spela upp inlägg

Vilket härligt väder den här veckan har bjudit på. Vi har passat på att vara ute så mycket som möjligt. Dessutom har vi kommit upp i 50 nya tummar för god arbetsro, och kommer därför fira lite extra nästa vecka.

Under veckan som varit har vi hunnit klart med mycket av det vi ska hinna i årskurs 1. Matteboken och magiska kulan är de flesta klara med och vi fortsätter med vår “göra klart-mapp” nästa vecka. Barnen har fått skriva sagor om valfritt ämne och vilken härlig fantasi de har. Det var svårt att få ut dem på rast eftersom nästan alla ville skriva vidare.

På onsdag förmiddag har vi planerat att gå till fiskartorpet. Om man vill skicka med fika/frukt är det helt okej. Tänk på att följa Skattkärrsmatsäcken. Vi är tillbaka på skolan innan lunch så vi äter den på skolan. (Microsoft Word – Mats\344ck2017) (karlstad.se)

På fredag är det dags för skolavslutning och barnen börjar då som vanligt kl. 8. Vi kommer att ha olika aktiviteter i och utanför klassrummet innan vi önskar dem ett härligt sommarlov kl. 10.00. För de barn som åker buss går bussen hem kl. 10.15. De som är på fritids äter lunch där.

Trevlig helg!

Hanna och Annie