Arbetet i svenskan rullar på. Vi har arbetat med kapitel 3 i Robin, tränat på vår läsförståelse och skrivit skoldagbok.

I matten har vi genomfört vår första diagnos i årskurs 2 och även påbörjat kapitel 2 i boken.

Vi har dagligen arbetat med värdegrund för att boosta klassen ännu mer. Tillsammans med Gunilla har barnen på utepasset fått genomföra olika samarbetslekar och fått ge varandra komplimanger. Vi har även sett en film som heter Shooms otroliga resa och tränat på att lyssna när kompisarna berättar något.

Läs – och skrivläxan v.37
På grund av studiedagen så är läxan en dag kortare denna vecka, mån-tors. Barnen ska alltså ha med sig läxan tillbaka på torsdagen.

Sedan i våras har Hamza arbetat som resurs i klassen. Hamza har nu fått ändrat uppdrag på skolan och kommer från och måndag arbeta i en annan klass. Vi välkomnar Michel till klassen som ersätter Hamza som resurs i klassen.

Måndag: Ny läs- och skrivläxa skickas hem, Robin kap.4
Idrott, ute. Inget ombyte
Onsdag:
Utepass
Torsdag: Läsläxan+skrivläxa tillbaka till skolan.
Föräldramöte kl.18.00 på teams
Fredag: Studiedag

Kommande händelser:
16/9 – Föräldramöte kl.18.00 via Teams. Länk skickas ut måndag 13/9 till de mailadresser ni uppgett på IST medgivande.
 17/9 – Studiedag. Reducerat öppet på fritids.
 20-21/9 – IUP-samtal via Teams.
 21/9 – Föräldraråd via Teams.