Först och främst, stor tack till alla er som deltog i vårt digitala föräldramöte och all den positiva feedback vi fick! 😊 Det är alltid lite nervigt första gången man ska genomföra något och sätter all sin tillit till teknologin. Men med facit i hand så gick det ju alldeles strålande! Ni hittar inspelningen, powerpointen och svar på en fråga vi missade i inlägget innan detta här på bloggen.

Veckans bokstav har varit Aa. Vi har pratat om att vokaler kan låta på två olika sätt. Eftersom det är studiedag på måndag har vi även haft bokstavsgenomgång av kommande bokstav som är Ss. Den nya läsläxan skickas även med hem redan innan helgen.

I matten har vi avslutat det första kapitlet i vår mattebok och genomfört vår första diagnos.

Vi har även startat upp ett litet temaområde om hösten. Vi har tittat på film om årstider, pratat om hur man klär sig på hösten och målat en höstbild.

Sjuka barn
Jag vill bara påminna ännu en gång om att det är viktigt att ni läser den senaste informationen från rektorerna kring COVID-19.
Information kring sjukdom från rektorerna
Vid annan sjukdom, som exempelvis magsjuka, ska man vara symptomfri i 48 timmar innan återgång till skolan.

Nästa vecka drar vi igång med Lära känna-samtalen. När ni bokat in er har ni fått ett mail med länk till videomötet. Tänk på att ert barn ska närvara vid samtalet.

Kommande:
⇒ 14 september – Studiedag. Fritids är öppet som vanligt.
⇒ 25 september – Skolfoto för de som var sjuka.

Måndag: Ny läsläxa skickas hem.
Tisdag: Bild
Onsdag: Idrott
Fredag: Musik. Läsläxan tillbaka till skolan.