[responsivevoice_button voice=”US English Female” buttontext=”Spela upp text”]

Veckans bokstav har varit Ee. Vi har fortsatta arbeta med vårt arbetsschema och barnen har verkligen börjat få in rutinen på det nu!
I nästa veckas veckobrev så kommer det en närmare presentation på vad som ingår i vårt arbetsschema och hur vi arbetar med veckans bokstav.

I NO:n har vi pratat om vilka fyra saker som är viktiga för att vi ska må bra. Vi har lärt oss att det är viktigt med sömn, att äta rätt mat, att man håller sig ren och att man rör på sig. Vi har tillsammans arbetat med ett arbetsblad.

I matten har vi genomfört diagnos 2. Vi har även påbörjat arbetet med kapitel 3. Denna vecka lärde vi oss om siffran 6 och 7 samt om kommutativa lagen.

Det har för övrigt varit full fokus på att genomföra bedömningsstödet i både svenska och matte. Nu är nästan alla klara med det. Bedömningsstödet är ett bra stöd när jag ska anpassa undervisningen för barnen. En sådan anpassning är exempelvis att byta mattebok till en som är svårare/enklare, extra uppgifter som är individanpassade, byta läsebok och så vidare. Detta kommer jag börja se över efter höstlovet.

Måndag: Ny läsläxa skickas hem.
Tisdag: Bild
Onsdag: Idrott
Fredag: Musik. Läsläxan tillbaka till skolan.