Nu har barnen börjat räkna ned dagarna till jul och till lovet. Det är många som verkar längta till det. 🙂

I svenskan har vi nu börjat skriva på våra egna myter/sägner/berättelser. Vi skriver dem i OneNote på våra iPads och kommer skriva in dem för hand i våra berättelseböcker när de är färdiga.

I engelskan har vi startat upp terminens sista område, After school. Vi kommer att lära oss fraser för olika fritidsaktiviteter. Dessa är: play the piano, go horse riding, play table tennis, go to the cinema, do gymnastics, sing in a choir, play basketball, go to the library, play computer games, walk the dog, bake a cake and take a acting class.

Vi fortsätter att arbeta med multiplikation och har nu gått igenom nästan samtliga tabeller. Jag hoppas att ni får användning av multiplikationsknippena barnen fick hem. Fortsätter vi med träning både hemma och i skolan så kommer tabellerna att sitta på nolltid.

Kommande händelser:
» 3/12 – Föräldraråd i matsalen kl.18.30
» 12/12 – Lucia i idrottshallen kl.8.15

Måndag: Veckans ord skickas hem.
Tisdag: Slöjd. Skoldagen slutar kl.14.00.
Onsdag: STUDIEDAG, fritids är öppet som vanligt.
Torsdag: Idrott, inne. Skrivläxbok tillbaka till skolan.
Fredag: Musik.
Veckans ord-bok tillbaka till skolan.
Ny läs-skrivläxa skickas hem.