Veckans bokstav har varit Dd. Nu har vi gått igenom totalt  Nu har vi totalt gått igenom tolv bokstäver – O, M, A, S, R, L, E, N, I, T, V, D.

Vi har även fortsatt läsa sagor tillsammans. Nästa vecka kommer vi börja utforska sagans byggstenar tillsammans.

I matten har vi fortsatt arbeta med öppna utsagor. Vi har nu arbetat med både addition och subtraktion där en term fattas.

Info från klassrepresentanten.
Hej föräldrar i klass 1C!
Jag skulle vilja föreslå att de som vill blir del av en maillista för föräldrar i klassen. Tänker att den kan användas inför och efter föräldraråd där klassrepresentanter är med, för att skicka med frågor att ta upp, dela vidare info från mötet samt inför skolavslutningar etc. Den som vill vara med kan skicka mail till lenasealm@gmail.com så lägger jag ihop till en lista.
Mvh Lena Alm

Måndag: Ny läsläxa skickas hem.
Tisdag: Bild
Onsdag: Idrott
Fredag: Musik. Läsläxan tillbaka till skolan.