Veckan flög förbi i ett swish och helt plötsligt var det fredag igen!

Vi har fortsatt att skriva på våra berättelser. Jag har läst igenom dem en första gång och gett barnen lite återkoppling. Utifrån återkopplingen har barnen gjort en första bearbetning av sina texter.

I matten har vi nu bara 7:ans tabell kvar att gå igenom. Vi har denna vecka arbetat med 9:ans tabell och lärt oss olika strategier för hur man kan minnas den och även hur man kan ta hjälp av 10:ans tabell för att snabbt räkna fram svaren i 9:ans.

Kommande veckas skrivläxa är terminens sista. Vi fortsätter dock att läsa 3 ggr á 15 min per vecka. Det är alltså endast skrivläxan som tar slut nu. De böcker som barnen har lånat hem får de gärna fortsätta läsa i tills det är dags att vi går på lov. Senast 16 december behöver alla lämna tillbaka böckerna till mig.

Kommande händelser:
» 3/12 – Föräldraråd i matsalen kl.18.30
» 12/12 – Lucia i idrottshallen kl.8.15

Måndag: Veckans ord skickas hem.
Tisdag: Slöjd. Skoldagen slutar kl.14.00.
Onsdag: Bild, röd grupp
Torsdag: Idrott, inne. Skrivläxbok tillbaka till skolan.
Fredag: Musik.
Veckans ord-bok tillbaka till skolan.