Denna vecka har vi haft full fokus på våra enskilda myter/sägner/berättelser. Målet är att hinna klart innan jul och vi är på god väg!

I matten har vi nu gått igenom samtliga tabeller och de börjar sitta lite gran, men det behövs fortfarande nötning för att de ska sitta där i ryggmärgen.

I SO har vi fortsatt med vårat religionstema och har pratat om kristendomen samt även hur judendomen och kristendomen har mycket gemensamt.

Denna vecka har varit en vecka där många saker har avslutats inför jullovet. I måndags valde jag att ta bort även veckans ord-läxan för att ge utrymme till barnens skrivande, så vi avslutade årets veckans ord. Vi har haft den sista skrivläxan, sista bildlektionen och sista idrotten för terminen.

» 12/12 – Lucia i idrottshallen kl.8.15
Vi samlas kl.08.00 i klassrummet.
Vårdnadshavare och syskon släpps in i idrottshallen via sidodörren mot Skattkärrsvägen.
– Om möjligt är det bra om barnen är ombytta och klara när de anländer till skolan. Om barnen behöver byta om på plats i skolan är det bra om de är på plats strax innan 08.00.

Måndag:
Tisdag: Slöjd. Skoldagen slutar kl.14.00.
Onsdag:
Torsdag: Lucia i idrottshallen kl.8.15
Fredag: Vi går till pingstkyrkan och tittar på femmornas luciatåg.

Ha en härlig 2:a adventshelg!