Veckans bokstav har varit Öö. Vi har arbetat med vårat arbetsschema och upptäckt hur viktigt det är att få med prickarna över både ö och ä. Annars blir det väldigt svårt att läsa sina texter.
Vi har även fortsatt arbeta med våra enskilda sagor och alla barnen är nu färdiga med sina fyrfältare och en del har till och med börjat skriva sina sagor på ipaden. När vi skriver på ipaden har vi tangentbord till och använder oss av talsyntes för att kunna höra när stavningen blir tokig. På så sätt kan barnen ofta rätta sig själva.

I matten har vi arbetat färdigt med bokens första kapitel och även genomfört en diagnos.

I no/so har vi startat upp ett nytt arbetsområde som handlar om bondgården. Vi har börjat med att tillsammans göra en VÖL (vad Vet vi om bondgården, vad Önskar vi veta, och slutligen vad har vi Lärt oss som vi kommer genomföra efter temat är avslutat).

Eftersom att jag är ledig under kommande vecka fick barnen hem den nya läsläxan redan på fredagen.

V.6 – Annie ledig. Vikarie: Josefin Berg
Om ni behöver nå Josefin så ringer/smsar ni till min arbetstelefon så svarar hon så snart hon kan.
Jag finns inte tillgänglig per telefon/mail.

Kommande:
9 februari – Föräldraråd – klassrepresentanterna får möteslänken via e-post.
⇒ 16 + 18 februari – IUP-samtal. Information och bokningslänk finns i separat inlägg här på bloggen.
 17 februari –
Studiedag

Måndag:
Tisdag: Bild
Onsdag: Idrott
Fredag: Musik. Läsläxan tillbaka till skolan.
Lapp till IUP-samtal tillbaka till skolan.