Välkomna till klass 1C!


Nu har skolan äntligen startat och vi har nu gått en hela vecka i skolan.
Det har varit mycket nytt både för mig och eleverna och vi är förväntasfulla inför denna hösttermin som vi hoppas kommer innehålla massor av nya kunskaper!

Nedan följer viktigt info och datum att hålla kolla på.

  • Den 31 augusti är det dags för Tillsammansdagen.
  • Eleverna delas in i olika grupper och får sedan tillsammans med elever från övriga klasser på skolan gå runt på skolan till olika roliga stationer. Vi samlas i klassrummet kl 08.00 som vanligt och går sedan tillsammans ut till invigningen som startar kl 08.10. Vi äter en gemensam lunch ute på skolgården. Om man vill så får man ta med en matsäck då det kommer finnas tid för fika.
    http://karlstad.se/globalassets/filer/grundskola/skattkarr-vase_so/skattkarrsskolan/ovrigt/matsack2017.pdf
  • Skolfotograferingen sker den 7 september.
  • På fredagar har vi idrott. Blå grupp går direkt på morgonen till idrotten som börjar 08.00. Vi har idag (torsdag) gått och tittat på vilka dörrar som vi ska gå in genom när vi ska byta om.  Jag kommer att finnas utanför omklädningsrummen från 07.45 nu i början för att se till att alla eleverna hittar rätt.
  • Skolan bjuder in till en informationskväll 5 september om näthat och gromning som våra barn kan råka ut för om de är ute på nätet.
    http://karlstad.se/globalassets/filer/grundskola/skattkarr-vase_so/skattkarrsskolan/sakravarjeunge.pdf
  • Från vecka 36 kommer vi att träffas för höstens lära känna-samtal. Tider för detta får barnen med sig hem imorgon (fredag 25/8).

Hälsningar
Annie