Vi har avklarat ännu en vecka, om än dock med stort manfall i klassen. Jag vill tacka er vårdnadshavare som hjälper och stöttar oss i skolan genom att följa kommunens riktlinjer samt för att ni hämtar material här i skolan till era barn när de är hemma. Genom ett bra samarbete kan vi säkra barnens skolgång även när de inte kan befinna sig på plats i klassrummet.

Denna vecka har vi arbetat i kapp med en del saker vi haft liggandes i bänken, i samtliga ämnen.

I matten har vi arbetat med geometri.

I engelskan har vi startat ett nytt tema Party time. Glosorna vi arbetar med är: candles, balloon, ice cream, cupcake, lemonade, surprise, fancy dress, chocolate cake, gift, sweets, flag & birthday card.

Måndag: Läsläxan, skrivläxan och veckans ord skickas hem.
Tisdag: Slöjd. Skoldagen slutar kl.14.00.
Onsdag: Bild
Torsdag: Idrott.
Fredag: Musik
Läsläxan och skrivläxan tillbaka till skolan.

Läs – & Skrivläxa v.13
Kommande läs- och skrivläxa är några sidor längre än tidigare.
Vi kommer därför att påbörja under skoltid och sedan får ni fortsätta med den hemma. I skrivhäftet är det två sidor som ska göras totalt sett.
Veckans ord v.13
P.g.a. den mer omfattande läs – och skrivläxan så har vi ingen läxa med veckans ord denna vecka.

I skrivande stund så ses vi på måndag igen. Men skulle det förändras så är jag och mina kollegor väl förberedda på att ställa om till distansundervisning.