Denna vecka har vi inte gått igenom någon ny bokstav utan vi har ägnat oss åt att repetera och fördjupa oss i det vi lär oss tidigare. Vi har även genomfört en diagnos.

I svenskan har vi arbetat med geometri och har lärt oss hur man använder linjalen. Vi har lärt oss skillnaden på en linje och en sträcka, varför det heter fyrhörning, hur många sidor en triangel har och en massa annat kul.

I NTA:n har vi vägt matvaror. Varje matvara hade samma volym och vi fick då lära oss att två saker som ser ut att va lika stora inte väger lika mycket.

Nu har vi läst klart vår läxläsebok och på måndag kommer vi att starta upp ett läsprojekt som pågår fram till 16 maj. Mer information kring det får barnen med sig hem i mapparna på måndag så se till att kolla i era barns mappar.

Kommande veckan:
Måndag: