Denna vecka har vi börjat skriva berättelser som är inspirerade av forntiden. Vi har även fortsatt prata bronsåldern och har nu avslutat den. Nästa vecka börjar vi utforska järnåldern tillsammans.
Vi har även reflekterat över och sammanfattat vår läsebok Diamantjakten tillsammans.

I matten har vi repeterat addition och subtraktion av stora tal och även genomfört en diagnos.

På fredagen sprang vi Skolloppet. Vi lärare i årskurs 2 höll i en gemensam uppvärmning och sedan var det full fart! Barnen kämpade på och sprang så många varv de orkade på den utsatta tiden. Klassen sprang totalt 164 varv tillsammans! Barnen har idag fått hem information om hur många varv de sprang och vilken summa ni sätter in till skolans insamlingskonto till Barncancerfonden.

V.18
Måndag:
Utelektion med Linda & Ulrika
Tisdag: Idrott – Ute
Onsdag: Bokbryggan-avslutning. Vi åker buss till Sundstagymnasiet.
Föräldraråd kl.18.30
Torsdag: Bild
Fredag: Matteläxan tillbaka till skolan.