Detta var ännu en kort vecka för oss i skolan!
Vi har under dessa tre dagar fortsatt arbete med talen 0-100. Vi har repeterat vilka tal som kan komma före och efter, talföljder och mönster.

Med Linda och Ulrika har barnen fått göra miljöplanscher som barnen kommer att få gå till rektorn och visa upp. De har även konstruerat geometriska objekt med skogsmaterial.

Onsdagen bjöd på strålande väder och vi spenderade större delen av dagen ute. På morgonen var vi ute tillsammans med Linda och hade matte. Barnen delades in i fem grupper och fick genomföra fem olika stationer.

Vi tränar inför musikalen varje dag nu. Barnen har fått sina roller tilldelade och de som ha repliker har fått med sig dessa hem. Idag, onsdag, fick barnen med inbjudan till musikalen i sina mappar.

Vårt bokprojekt börjar närma sig sitt slut och vi har tio böcker kvar till vårt mål på 100 böcker! De barn som har böcker hemma måste ha med dem tillbaka till skolan på onsdag 16/5.

Kommande veckan:
Måndag: Studiedag

Onsdag: Bokprojektets sista dag!

Idrott, båda grupper. Ta med både inne och utekläder.