Denna vecka har mycket tid gått till att träna inför musikalen. Barnen har färdigställt kulisserna tillsammans med Gunilla.

Barnen har nu läst 100 böcker tillsammans och vi kommer fira det på tisdag nästa vecka, samma dag som musikalen. Barnen får ta med sig ett gosedjur till skolan som får vara med när vi tittar på film.

Denna vecka avslutade vi även vårens teknikarbete som har handlat om varför vi har teknik och hur vi har härmat naturen när vi utvecklat vår teknik. Tillsammans med Linda gick vi ut i skolskogen och gjorde två naturvävar. Barnen fick samarbeta i sina grupper för att skapa en gemensam väv som blev som en fin tavla ute i naturen.

Som ni kanske har märkt har vi börjat bli klara med flera arbetsböcker här i skolan och de skickas med allt eftersom de blir färdiga.

Nästa vecka är idrotten flyttad från fredag till onsdag, gäller båda grupper.

Inför musikalen: Barnen behöver samlas på skolan kl. 17.30. Insläpp för föräldrar sker från 17.45.

Kommande veckan:
Måndag:
Tisdag: Musikal! 18.00 i idrottssalen.
Onsdag: Idrott, båda grupper.
Fredag: Ingen idrott.