Nu har ett nytt läsår startat och vad härligt det var att få träffa alla elever igen!
Denna terminsstart var extra spännande både för mig och barnen eftersom vi fått en ny kompis i klassen. Zelda är väldigt välkommen till oss och har redan blivit en del av vårt fantastiska gäng!

Denna vecka har vi gjort nya födelsedagsbilder, självporträtt och nya klassregler.
Vi har även lärt oss mer om trafiksäkerhet och reflexer, påbörjat en gemensam saga och skrivit i våra nya skoldagböcker.
Tillsammans med Jonas hade vi på fredagen musik och fick börja jobba med Ipads för att skapa vår egna rymdinspirerade musik. Superkul!

Vi har både torsdag och fredag haft Röris tillsammans. Något som kommer återkomma på schemat nästan dagligen.

Kommande veckan:
Måndag: Läsläxan skickas hem.
Utelektion med Linda & Ulrika
Tisdag: Idrott utomhus, båda grupper
Onsdag: Utelektion med Linda & Ulrika
Läsläxan tillbaka till skolan.