Veckobrev V.36

Denna vecka har vi arbetat med bokstaven Oo. Vi har börjat arbeta med ett arbetsschema i svenskan. Första veckan har vi genomfört varje uppgift tillsammans och kommer fortsätta göra det med de uppgifter vi känner att vi inte riktigt är redo att göra ensamma. Men många av uppgifterna tror jag nog barnen är redo att ta sig an själva 🙂

I matten har vi arbetat med siffrorna 0-3. Vi har börjat jobba med hjälp av talraden och uppdelningsmaskinen.

I SO har vi arbetat med trafiken och pratat om hur man är säker i trafiken samt om det finns några platser på vår skolväg där vi känner att man kanske kunde känna sig lite tryggare.

På torsdagen hade vi Tillsammansdag. Vi delades in i massa olika grupper och fick gå runt och göra massa roliga aktiviteter. Till lunch fick vi hamburgare och festis som vi åt ute på skolgården.

Veckan avslutades med att vi läste läsläxan tillsammans med Eva-Karin (vår speciallärare). Det var mycket spännande!

Kommande vecka:
Måndag: Vi får ny läsläxa. Kapitel 2.
Tisdag: Annie är på utbildning. Vikarie: Ola Jonasson
Utematte
Onsdag: Utepass – natur
Torsdag: Skolfoto kl.10.30
Fredag: Läsläxa i skolan. Idrott

Viktig info

• Onsdag 20/9 är det studiedag!
  • Onsdag 20/9 är det föräldramöte kl.17.30. Gemensam start i matsalen på Skattkärrsskolan.

Ha en trevligt helg!