Veckans bokstav: Hh
Vi har fortsatt arbetat med arbetsschemat och denna vecka fick barnen nya arbetsscheman. Den största förändringen är att jag har lagt till ett ”Fröken, jag är färdig”-schema så att barnen känner att de är med självständiga och vet vad de ska göra när de är klara med arbetsschemat.

I matten har vi börjat lära oss klockan. Oj, vad det är kul med att lära sig klockan! Barnen pratar redan mycket i tid och snart kommer de inte behöva fråga mig vad klockan är och hur lång tid det är tills vi ska till maten, slutar för dagen osv.

Vi har fortsatt arbeta med vår NTA-låda. Denna vecka har vi pratat om tyngdpunkt och skärningspunkt. Vi har fått lära oss att vi med hjälp av ett lod kan se om något är rakt nedåt samt även prövat att hitta skärningspunkten med hjälp av lod.

I engelskan har vi fortsatt att repetera årstiderna och månaderna.

Fredagen började med att vi gick ut i skogen tillsammans med 1A och 1B.
Sedan arbetade vi med svenska/matte en stund innan lunch och efter lunch tittade vi på film då alla barnen har jobbat bra under veckan som varit.

Kommande vecka:
Måndag: