Fort går det när man har roligt sägs det och nu flyger dagarna förbi. Endast två veckor kvar till julavslutningen och vi jobbar på för fullt.

Jag vill tacka för en trevlig vernissage i onsdags. Superkul att så många kom och

tittade på vad vi arbetat med under hösten. Det var till och med så trevligt att jag inte mindes att ta en enda bild under kvällen.

Vi har en snällkalender i klassen. Här bredvid kan ni se de uppdrag som barnen kan genomföra i helgen om de vill. Vi glömde titta på dem innan vi gick för dagen.

I klassrummet har det flyttat in en liten Nisse som heter Julius. Barnen har skrivit brev till honom och fått svar. Några av tjejerna flyttade på hans grejer och det var inte uppskattat av honom för då busade han minsann tillbaka.

Vi avslutade veckan med en härlig stund ute i snön tillsammans. Vi byggde snögubbar och hade kul.

Kommande vecka:
Måndag: Ny läsläxa skickas hem, kap. 15. Utelektion med Linda & Ulrika
Tisdag: Idrott, inget ombyte behövs.
Onsdag: Utelektion med Linda & Ulrika
Torsdag: Lucia, Leopold tillbaka till skolan.
Fredag: Läsläxan tillbaka till skolan.