Nu närmar det sig julavslutning och det efterlängtade jullovet.

Vi har under veckan avslutat årets sista mattekapitel som handlat om multiplikation och sambandet mellan addition och multiplikation.

I svenskan har vi arbetat med hur vi kan ha olika perspektiv på en händelse utifrån vart i händelsen man befinner sig. Vi har även tränat på vokalernas olika ljud och hur vokalen bestämmer om det är en eller två konsonanter i ordet man ska stava.

På torsdagen var vi till Pingstkyrkan och tittade på sexornas lucia. Vi pysslade smällkarameller och njöt av en god fika tillsammans.

Helgens snäll-luckor.

21/12 är det julavslutning. Åk 2 åker buss till Östra Fågelviks kyrka kl. 8.25. Alla elever åker med tillbaka till skolan. Elever får inte hämtas vid kyrkan utan all ev hämtning av elever sker vid skolan vid skoldagens slut. Skoldagen är slut kl.11.00. Bussar hem går kl.11.15.

Kommande vecka:
Måndag: Utelektion med Linda & Ulrika