Veckans bokstav: Åå
Vi har under den gångna veckan arbetat med årets sista bokstav. Barnen har även fått skriva berättelser fritt utifrån en inspirationsbild.

Veckan har varit fylld med luciafiranden. Först vårt egna firande med alla er föräldrar som var mycket trevligt och lyckat. På torsdagen gick vi till Pingstkyrkan och tittade på 6ornas luciaföreställning och senare på dagen gick vi återigen till Vårt Hus och lussade för dem.

I övrigt har vi inte genomfört något större skolarbete utan mer arbetat med stationsarbete där barnen får välja mellan massa olika arbetsuppgifter.

Nästa vecka är det ingen läsläxa utan vi startar upp med den i januari igen. Jag vill dock uppmana er att läsa med barnen under jullovet då det är viktigt för barnens utveckling att bibehålla läsningen även under ledigheter.
För att motivera barnen extra till läsning under lovet kommer de få hem ett läsbingo. Vilken bok man läser är helt fritt.

Böcker förbättrar barnens fantasi, det är sant. Men det är mer sant att barnens fantasi har behov av böcker för att kunna leva utan böcker.
– Astrid Lindgren

Veckans avslutades med en lugn dag där vi bland annat besökte Tegelparken.

Kommande vecka:
Måndag:

Onsdag:

Skolavslutning, barnen slutar kl.11.00.
Buss hem går kl.11.15.

Ha en trevlig helg!