Veckans bokstav: Ff
Denna vecka har vi fortsatt arbeta med att skriva meningar. Till vår hjälp just nu har vi en bok där vi läser korta texter och sedan ritar och skriver utifrån temat på det uppslaget vi arbetar med.

I matten har vi börjat med tiotalsövergångar. Det verkade först väldigt svårt tyckte barnen men snabbt fick vi in rätt tänk och upptäckte samtidigt hur viktigt att det är att vi kan våra 10-kamrater.

I NO har vi fortsatt med vårt NTA-tema. Denna  vecka har vi byggt mobiler. Men inte såna som man pratar i utan såna som man hänger upp. Lite förvirrande först men snabbt så förstod vi skillnaden Detta tyckte barnen var väldigt roligt och deras mobiler pryder nu klassrumsfönstren.

Fredagen avslutades med elevens val där barnen fick vara ute och åka stjärtlapp i pulkabacken. Ett härligt avslut på en toppen vecka!

Kommande vecka:
Måndag:
Ingen läsläxa denna vecka.
 Keramik i Karlstad, buss kl.8.10 från skolan.
Onsdag: NO – natur ute

Idrott, båda grupper