Veckobrev v.9-10

Denna vecka har vi färdigställt våra faktatexter. Varje barn text finns att läsa i vår KAB på OneNote. Mm ni är nyfikna på vad ert barn har skrivit så loggar ni enkelt in där med snabblänken som finns under fliken OneNote här på bloggen. I Innehållsbiblioteket i KABen hittar ni även de faktatexter som barnen skrev tillsammans med en kompis. OBS! Ni loggar in med barnens inloggning!

I matten har vi börjat närma oss slutet av boken vi arbetar med just nu. Vi har jobbat med prioriteringsregeln i tal med både multiplikation och division.

Vi har avslutat arbetet inom geografi och nu har barnen fått med sig hem den arbetsbok som vi har arbetat med.

Per mail har ni idag (fredag) fått ett informationsbrev från rektorerna. Bifogar även det här: 200220

Måndag: Veckans ord skickas hem.
Tisdag: Slöjd. Skoldagen slutar kl.14.00.
Onsdag:
Torsdag: Påskmaskerad. Idrott. Veckans ord tillbaka till skolan.
Fredag: LOV

Ha ett härligt lov!